Letní ohař fest 2021

Covidová doba je už snad za námi, tak naše kamarádka Regina Samlíková zorganizovala další setkání záchranářů se svými ohaři – Letní ohař fest 2021. Tentokrát to bylo v Knesplíkově u Litoměřic.

Drtivá většina lidí dorazila do kempu Knesplíkov už v pátek večer, kde jsme poseděli a vyměnili si dojmy a pocity z doby Covidové, kdy nebylo možno osobní setkání.

V sobotu ráno nás čekal přesun do „nedalekých“ Chban do výcvikového areálu kde každý předvedl jak na tom po Covidu je. Poté následoval trénink a jako třešnička na dortu byla ukázka výcviku psa Celní správy, který vyhledává peníze.
Večer zase následovalo posezení, při kterém jsme se dozvěděli pohnutky každého jednoho psovoda, proč si vlastně pořídil ohaře, co se mu na nich líbí a co naopak ne. Velmi zajímavá diskuse. Dozvěděli jsme se například, že dva z našich členů si svého ohaře vybrali podle fotky 🙂

Neděle pak proběhla v nám už známých Lovosicích, kde nám Jindra Nečas domluvil sutinový trénink. Víkend jsme zakončili jídlem v místní hospůdce a pak už nás čekala cesta do svých domovů.

Byl to báječný víkend s báječnými lidmi a ještě báječnějšími psy, aneb jak řekla Regina – „Nejlepší banda, nejlepší psi, prostě DYCKY OHAŘ!!!

Kliknutím na šipku vlevo/vpravo se přesunete na následující/předchozí fotografii. Kliknutím uprostřed na trojúhelníček (zobrazí se až po najetí myši doprostřed) spustíte prezentaci fotografií. kliknutím kdekoliv do fotografie se přesunete na server Zonerama, kde si můžete fotografie prohlédnout ve větším formátu, popřípadě stáhnout jednotlivé fotografie nebo celé album najednou.

Zobrazeno: 305 krát

Záložka pro permanentní odkaz.

Komentáře jsou uzavřeny.